Bewezen meerwaarde Infor LN 

 

Maakt u ook de overstap naar LN?

In de afgelopen maanden zijn Multidesk, onderdelen van Greiff in Europa en Imatec in Luxemburg live gegaan met Infor LN en ondersteund door Korade.

Tevens heeft de Nederlande producent van protemonnees Secrid gekozen voor Infor LN en voor Korade als haar implementatiepartner. Secrid gebruikt op dit moment nog een ander ERP pakket en heeft Infor LN gekozen om zijn brede functionaliteit en mooie gebruikersvriendelijke interface. 

De migraties vanuit de Infor Baan omgevingen gaan gestoomlijnd en ondernemingen zien meer de toegevoegde waarde van de verbeterde functies, hoge gebruikersvriendelijkheid in combinatie met de nieuwe frisse interface van Infor LN.

Benieuwd hoe wij Infor LN pragmatisch migreren?, Neem dan contact met ons op!

 

Geen zin in overtypen van inkoopfacturen? 

 

Kost het invoeren van uw inkoopfacturen u ook zo veel tijd? En frustreert het u wel eens dat u niet precies weet waar een inkoopfactuur zich bevindt in uw goedkeuringsproces? 

Het scannen, herkennen, matchen en routeren van inkoopfacturen wordt steeds meer gezien als een standaard. Dit komt door de aantoonbare efficientieslag, verhoging van kwaliteit van het proces en het op een centraal punt kunnen verwerken van facturen in combinatie met een goede prijs / prestatie verhouding van de aanbieding.

Tevens is onze oplossing in staat om PDF facturen direct uit uw Outkook mailbox te halen. Kijk dat is handg!

Korade heeft met haar geïntegreerde Basware voor Infor Baan / LN  oplossing de laatste maanden dan ook veel ondernemingen operationeel gebracht met deze oplossing. Icopal (Baan IV), ITM (Baan IV), HEMI (LN) en Elcee (LN) zijn zeer tevreden met deze efficiëntie slag en de firma Gallagher heeft onlangs de keuze gemaakt om ook met Basware de inkoopfacturen te gaan verwerken.

Benieuwd wat factuurscanning voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op

Copyright © 2010-2014. All Rights Reserved BWU.NL.